Adevarul a iesit la iveala! Iata de ce NU s-a MARITAT Catinca Roman NICIODATA: „NU toata lumea e facuta pentru asta…”

De Munteanu Daniela
15 noiembrie, 2018

Adevarul a iesit la iveala! Iata de ce NU s-a MARITAT Catina Roman NICIODATA: „NU toata lumea e facuta pentru asta…”

Despre Catinca Roman se stie ca a trait povesti frumoase de dragoste, insa a ales sa nu se casatoreasca pana acum. Sora sa, Oana Roman, a spus lucrurilor pe nume si a dezvaluit si motivul pentru care aceasta a hotarat sa ramana singura.

Catinca este o mama dedicata, o fire indrazneata, dar si unul dintre cei mai apreciati designeri din Romania, insa pe plan sentimental nu a gasit persoana potrivita cu care sa faca marele pas.

„Am o prietenă care mă stresează să mă căsătoresc. N-am fost neapărat împotriva căsătoriei, dar cred că nici n-am întâlnit persoana. Am profesia de a fi părinte. Cred că nu toată lumea e făcută pentru asta. Ideal ar fi să te căsătorești cu cel mai bun prieten. În primul rând, familia mea a fost foarte deschisă. Nu au pus presiune pe noi când venea vorba despre viața privată”, a marturisit Catinca Roman, la Rai Da’ Buni.

„La vremea respectivă, faptul că am făcut un copil necăsătorită a fost privit într-un mod dubios. Am avut comentarii și din partea celor apropiați. Acum e altceva, e cool să fii părinte singur. Am fost cerută în căsătorie, dar nici nu mi-a trecut prin cap”, a adaugat Catinca Roman.

 

Articole similare

Comentarii

  • Pentru cine – doamne iarta-ma -o fi cool ..Catinca draga..pentru tine..ca pentru copilul tau nu as prea crede..Sup explicati de acest gen va ascundeti,i de fapt ,egoismul….si dorinta opsedanta -a acestor timpuri-lentru o cariera de succes..neaparat….