Andreea Mantea și-a luat rolul în serios. Uite ce decizie a luat vedeta TV

Timp liber

Andreea Mantea și-a luat rolul în serios. Prezentatoarea show-ului matrimonial “Puterea Dragostei” este supărată pe concurentii din Casa Dragostei. In editia de astăzi, 29 noiembrie, prezentatoarea da militaria jos din pod si ii apostrofeaza atat pe baieti, cat si pe fete, din cauza comportamentului lor neadecvat.

“O rautate extrem de mare din partea tuturor, pentru o fata nou venita aici, in Casa Dragostei”, spune amenintator Andreea Mantea, condamnand atitudinea concurentilor.

Prezentatoarea show-ului de la Kanal D ii ameninta cu penalizarea pe concurentii care nu se conformeaza cerintelor “bunului simt”.

“Sa stii ca eu am puterea sa va dau un cartonas galben, oricand vreau eu. Va rog sa mutati cadrul de pe Adrian, vreau sa vad si pe altcineva”, le transmite suparata vedeta concurentilor, moment in care solicita echipei de productie sa schimbe cadrul de filmare, pe un alt concurent.

Tot in această ediție, Madalin o banuieste pe Rafaela ca a venit in emisiune, cu alte ganduri decat cele de a-si gasi sufletul pereche si, ironic, ii ofera fetei un trofeu simbolic, cu titulatura ”Cea mai buna actrita – Zmeura de aur”.

Articole similare

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.