Antena 1 este in DOLIU! Din pacate, Dan Capatos a facut ANUNTUL OFICIAL despre COLEGUL sau

De Munteanu Daniela
14 martie, 2019

Unul dintre cei mai indragiti prezentatori TV de la Antena1 trece prin momente dramatice! Dan Capatos a facut un anunt cutremurator despre colegul sau, Serban Copot.

Tatal lui Serban Copot a incetat din viata, iar vestea a cazut ca un soc asupra familiei prezentatorului TV! Anuntul trist a fost facut de Dan Capatos, care a tinut sa ii transmita condoleante colegului sau.

Pana in momentul de fata, nu se cunosc alte informatii cu privire la decesului tatalui prezentatorului TV. De curand, Serban Copot a povestit un episod negru din copilaria sa, moment in care era sa isi piarda tatal si fratele in Oceanul Indian.

“Mă uitam pe hartă când eram copil şi vedeam traseele pe care le făcea tata cu vaporul, iar acum văd şi eu aceste locuri. În Oceanul Indian erau să moară tata şi fratele meu. Era să îi pierd pe amândoi, erau pe acelaşi vapor. A venit o furtună puternică, ce a durat trei zile. Din 30 şi ceva de nave, vreo 20 s-au scufundat. Povesteau amândoi că după ce s-a terminat erau sute de morţi în apă. Atunci tata a jurat că nu mai navighează!”, a marturisit Serban Copot intr-un interviu, potrivit unica.ro.

Articole similare

Lasa un comentariu