Bombă! Erika a cedat și a spus tot! Adevărul despre divorțul de Ion Țiriac: ”Relaţia noastră s-a stins…”

De Maria Mocanu
18 mai, 2019

Bombă! Puțini știu că Ion Țiriac a fost căsătorit o singură dată, timp de doar doi ani, cu jucătoare de handbal Erika Braedt. Ea a fost prima mare iubire a fostului campion din tenis, însă mariajul lor a durat doar doi ani, cei doi divorțând în 1965.

După mulți ani, Erika Braedt a explicat motivul despărțirii de Ion Țiriac: „Pur şi simplu, relaţia noastră s-a stins de la sine. Ne-am îndepărtat treptat, sentimentele noastre s-au atenuat. El era un tenismen cunoscut şi valoros, care călătorea mult pentru a participa la turnee, iar eu eram doar o profesoară. Ne vedeam puţin, iar când se putea mai ieşeam cu prietenii noştri la un restaurant, unde ascultam muzică sau dansam. Noi ne-am luat de foarte tineri, eu aveam 19-20 de ani, când am venit în Bucureşti şi m-am măritat cu Țiri. El era cu patru ani mai în vârstă, aşa că nu ne formasem ca oameni, eram încă fragezi”, a spus fosta soție a lui Țiriac, potrivit libertatea.ro.

Presa mondenă a scris, însă, că unul din motivele divorțului a fost că Erika l-ar fi înșelat pe Țiriac cu scrimerul Ionel Drâmbă. Pe de altă parte, fosta soție a lui Țiriac susține că divorțul lor nu are nicio legătură cu faptul că acesta nu s-a mai însurat.

După divorțul de Erika Braedt, Ion Țiriac a mai fost cu handbalista Victorița Dumitrescu, manechinul Mikette von Issenberg, canadianca Heather Mac Lachlan și cu egipteanca Sophie Ayad.

Ultimele stiri

Articole similare

Comentarii

  • ati uitat sa mentionati ca are si nume de cod titi ionescu. citi au avut de suferit in urma turnatoriilor lui nu stim. dar stim ca este miliardar.

    somn usor popor roman!