Bomba in lumea mondena! Brigitte Sfat si Cornel s-au CASATORIT in mare SECRET! Care va fi reactia lui Ilie Nastase?

De Munteanu Daniela
8 noiembrie, 2018

Bomba in lumea mondena! Brigitte Sfat si Cornel s-au CASATORIT in mare SECRET! Care va fi reactia lui Ilie Nastase?

Brigitte Sfat a hotarat sa faca marele pas si-a unit destinul cu noul sau iubit, dovada ca a trecut usor peste despartirea de Ilie Nastase.

Religia brunetei i-a permis sa isi indeplineasca dorinta, sub forma unei cununii religioase, recunoscuta ca o casatorie, potrivit libertatea.ro.

Noi ne-am dorit să cumpărăm verighete, deoarece în urmă cu o săptămână, noi suntem amândoi penticostali şi pastorul bisericii noastre ne-a făcut deja binecuvântarea, pentru a avea această relaţie. În momentul în care ne-am mutat împreună, pastorul bisericii noastre ne-a oficializat, ne-a făcut binecuvântarea relaţiei noastre, adică noi în faţa Lui Dumnezeu suntem ca şi căsătoriţi. Nu am dorit să facem acest pas şi să ne mutăm împreună, decât atunci când vom fi binecuvântaţi în faţa lui Dumnezeu şi am primit această binecuvântare şi atunci am considerat că trebuie să purtăm şi acest semn (verighetele – n.r.).

Eu am fost plecată, ieri, după marfă la una dintre firmele mele şi de comun acord am luat de la o firmă de acolo, pentru că nu se găsesc în România, verighetele pe care ni le doream şi pe care în urmă cu două luni, le văzusem într-un loc şi am zis că dacă ar fi vreodată să ne căsătorim şi să facem acest pas, vom lua aceste verighete. Primul pas care a fost făcut, a fost făcut de el, pentru că s-a botezat în religia penticostală şi, astfel, pastorul a putut să ne oficializeze în faţa Lui Dumnezeu, să ne dea binecuvântarea în faţa Lui Dumnezeu. În urmă cu două săptămâni a avut loc nunta.

Corneliu s-a botezat în urmă cu vreo 40 de zile, o lună jumătate şi apoi am făcut, în urmă cu două săptămâni, când ne-am mutat împreună… Adică cred că în urmă cu două duminici, când ne-am hotărât să ne mutăm împreună, să facem următorul pas, pastorul ne-a dat binecuvântarea. Păi, în primul rând, noi nu suntem căsătoriţi în faţa oamenilor şi la momentul potrivit, cu ajutorul Lui Dumnezeu, vom face şi acest lucru şi după ce vom face acest lucru, probabil vom face şi o petrecere. Momentan, din punctul meu de vedere, cel mai important lucru este că amândoi am îmbrăţişat aceeaşi credinţă şi ne-am unit sufletele în faţa lui Dumnezeu şi avem binecuvântarea Lui Dumnezeu”, a declarat Brigitte Sfat.

Articole similare

Lasa un comentariu