Bomba! Lidia Buble a vorbit despre NUNTA cu Razvan Simion. Artista a spus lucrurilor pe nume: „El isi doreste, eu…”

De Munteanu Daniela
27 noiembrie, 2018

Bomba! Lidia Buble a vorbit despre NUNTA cu Razvan Simion. Artista a spus lucrurilor pe nume: „El isi doreste, eu…”

Lidia Buble și Răzvan Simion trăiesc o frumoasă relație de iubire, cu toate că vestea că cei doi sunt împreună nu a fost văzută cu ochi buni de toată lumea, cel puțin la început.

Deși se iubesc de ceva vreme, cei doi nu au pomenit până acum intenția de oficia relația. Recent, Lidia Buble a spart gheata si a vorbit despre nunta. In ciuda faptului ca fanii sa asteapta vestea cea mare, se pare ca artista mai are de copilarit.

„Când va fi cazul am să vin eu şi am să spun. El îşi doreşte, îmi doresc şi eu, dar sunt prea copilă deocamdată, sunt prea mică. Deşi am 25 de ani, simt că am 14. Mai vreau să copilăresc puţin. Mi s-a spus că voi trăi foarte mult pentru că nu am nicio grijă”,  a declarat Lidia Buble.

In plus, cantareata a transmis ca isi doreste ca oamenii sa ajunga sa o cunoasca si sa o iubeasca exact asa cum este ea.

Sunt simplă, aşa cum sunt eu sincer. Vreau ca oamenii să mă iubească aşa cum sunt eu. Asta e cumva cheia succesului, să laşi oamenii să te cunoască aşa cum eşti tu… Dacă eşti bun şi oferi bunătate Dumnezeu are grijă să primeşti la fel”, a mai spus artista la Antena Stars.

 

Articole similare

Comentarii

  • Ce știri de rahat cu personaje de rahat.Doi urâți cu care se face ratting. …Scrieți despre oameni adevărați nu curvavarii