Bune de te lingi pe degete! Langoși ungurești cu brânză sărată

Culinar

Bune de te lingi pe degete! Langoși ungurești cu brânză sărată

Ingrediente necesare pentru langoși ungurești:

Langosi

300 gr faină albă
7 gr drojdie uscată
250 ml apă
1/2 linguriță sare
ulei de floarea-soarelui
topping: usturoi, smantana, brânză sărată

Mod de preparare langosi ungurești:

1. Dizolvă sarea în apă.
2. Amestecă făina cu drojdia.
3. Pune apa sărata peste făina si omogenizeaza cu o lingura de lemn sau cu mainile. Lasa aluatul, acoperit, in jur de 30-40 de minute, ca sa creasca.
4. Presară faina pe masa, pune aluatul si trece cu sucitorul peste el.
5. Decupeaza din aluat cercuri mai mari si pune-le la prajit in ulei incins.
Scoate turtele pe prosoape absorbante de bucatarie.

Cât sunt încă fierbinți, pune peste langoși smântana si branza data pe razatoare si chiar usturoi zdrobit.

Sursa: bzi.ro

 

Articole similare

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.