Cartoon Network va lansa o nouă producţie locală, Expediţia CN

De Maria Mocanu
29 iunie, 2015

 „Expediția Cartoon Network”, aduce mai multă aventură,  acțiune, dar și provocări pentru tinerii telespectatori. Cartoon Network a anunțat că va începe astăzi filmările pentru noua producție locală, la care vor participa copii, băieți și fete, cu vârsta între 8 și 12 ani, care iubesc aventura și misterele.

Despre Expediția Cartoon Network

„Expediția Cartoon Network” o va avea gazdă pe Jojo (Cătălina Grama), iar în fiecare dintre cele șase episoade, copiii vor fi îndrumați și vor face echipă cu un invitat special. Filmările pentru această producție vor începe astăzi, iar premiera va avea loc în primăvara anului viitor.

Râuri sălbatice, peșteri întunecate și misterioase, munți înalți și păduri sălbatice – acestea sunt doar câteva dintre provocările pe care le vor întâmpina protagoniștii acestui program. „Expediția Cartoon Network” este o vânătoare de comori modernă, unde trei copii care provin din aceeași clasă (sau orice alt grup organizat, cum ar fi un club sportiv) și un adult, invitat special, vor face echipă pentru a înfrunta trei provocări diferite, date de gazda emisiunii.

La începutul fiecărei aventuri și la finanul fiecărei sarcinii, echipa va primi coordonatele prin GPS, cu ajutorul cărora se vor ghida către următorul punct intermediar. Fiecare test le va verifica participanţilor fie cunoștiințele, fie abilitățile tehnice, fie pe cele sportive. Dacă echipa reușește să ducă la bun sfârșit sarcina, atunci va primi o medalie de aur care poate fi transformată, la final, în bani reali. Fiecare răspuns corect va duce echipa cu un pas mai aproape de provocarea finală, unde va avea șansa de a-și dubla premiul și, astfel, să obțină mai mulți bani pentru a îndeplini visul clasei sau al echipei de sport din care provine.

„Expediția Cartoon Network” este adaptarea românească a versiunii de succes din Germania, „Spurensuche”, care a primit premiul „Der weiße Elefant“ Kids Media Award la festivalul Filmfest Munchen în 2012/13.

Ultimele stiri

Lasa un comentariu