Delia este de departe una dintre cele mai bune voci din România. Simpatica artistă este tobă de muzică, mai ales că a studiat la liceul de muzică din Bucureşti, unde a făcut flaut, instrument pe care-l stăpâneşte impecabil.

Frumoasa blondă s-a lansat alături de Nick, apoi a încercat mai multe stiluri, iar acum a atins apogeul cu „Da, mamă”, piesă cu iz de rock, ce are deja zeci de milioane de accesări pe Youtube.

Puţini sunt însă cei care ştiu că Delia se dă în vânt şi după manele, iar în urmă cu mai mulţi ani a cântat cu…Florin Salam la o nuntă care s-a ţinut într-o cârciumă obişnuită. Cei doi au interpretat atunci „Din toate florile din lume” – manea compusă în anii ’90 de către Ştefan de la Bărbuleşti.

Delia s-a descurcat foarte bine şi a dovedit că poate fi şi o…manelistă de succes. Artista n-a părut deloc deranjată de atmosefera specifică unui astfel de local, unde petrecăreţii au dat dedicaţii şi au aruncat cu bani pe Salam. Interesant este că în „zonă” se afla şi câţiva interlopi, cărora Salam le-a „cântat în strună”..