Cine este, de fapt, VINOVAT de accidentului aviatic din Apuseni? Familia Aurei Ion a depus plângere împotriva unei personalități

De Maria Mocanu
15 mai, 2019

Cine este, de fapt, VINOVAT de accidentului aviatic din Apuseni? Familia Aurei Ion a depus plângere împotriva unei personalități

Au trecut cinci ani de la tragicul accident aviatic petrecut în Munții Apuseni, unde pilotul Adrian Ivan și Aura Ion, studenta la Medicină, în vârstă de 23 de ani, au murit. De atunci, familia Aurei se luptă în justiţie pentru a demonstra cine se face vinovat de moartea tinerei studente.

Sora Aurei Ion susţine că dosarul ce vizează intervenţia autorităţilor pentru localizarea şi salvarea victimelor se află la Înalta Curte de Casație, care va decide în această săptămână, dacă va fi sau nu clasat, din lipsă de vinovaţi.

Totuși, familia susține că vinovat pentru acel accident este medicul Raed Arafat pentru că acesta a dispus intervenţia cu elicopterul SMURD, deşi cunoștea că acest aparat de zbor nu are în dotare funcţia de localizare a victimelor şi nici intervenţie în condiţii severe de vreme.

Avocatul familiei a solicitat punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Raed Arafat. Mai mult, Mariana Ciucă susține că audierea unor persoane implicate în dosar a fost făcută în lipsa avocatului familiei, potrivit vremeanoua.ro.

Ultimele stiri

Articole similare

Lasa un comentariu