Declarația șocantă a lui CTP. Uite ce a spus unei jurnaliste cunoscute: ”Da, este…”

De Maria Mocanu
16 martie, 2019

Declarația șocantă a lui CTP. Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, a făcut mai multe declarații controversate legate de Codurile Penale, iar Andreea Esca și Cristian Tudor Popescu au discutat acest subiect din politică pe www.stirileprotv.ro.

În emisiune de 30 de minute realizată special pentru site-ul menționat, Andreea Esca i-a adresat câteva întrebări gazetarului și scriitorul Cristian Tudor Popescu legate de interviul acordat de politicianul Codrin Ștefănescu la Adevărul.

Andreea Esca: ”Legat de interviul dat de Codrin Ștefănescu la Adevărul, miercuri. Cum vi s-a părut? Este cumva elocvent pentru ce se întâmplă în țară?”

Cristian Tudor Popescu a răspuns în stilul său clasic, fără „ascunzișuri sau ocolișuri”:  ”Da, este. Codrin Ștefănescu e mai reprezentativ, în acest moment, pentru România. El, Liviu Dragnea sunt mai reprezentativi pentru România decât au fost Ion Iliescu, Adrian Năstase, Mircea Geoană sau Victor Ponta. La acești lideri ai PSD puteai să mai vezi cât de cât o anvergură. Faptul că mai gândeau lucrurile în legătură cu România și în relație cu exteriorul, cu Uniunea Europeană, cu Europa, cu lumea. Mai știau o limbă străină, unii chiar bine: Năstase, Geoană, Ponta. Aveau idei legate de proiecte de țară. Firește, își aveau defectele lor, păcatele lor, dar în ultimă instanță nu erau niște oameni simpatici pentru mase, potriviți cu masa din România. Cu electoratul lor, a spus CTP la Pro TV.

Articole similare

Lasa un comentariu