Cum a scos-o la capăt Mihaela Rădulescu cu soacra. Ce TACTICĂ a folosit. Nimeni nu se aștepta la asta

De Maria Mocanu
18 iunie, 2019

Cum a scos-o la capăt Mihaela Rădulescu cu soacra. Ce TACTICĂ a folosit. Nimeni nu se aștepta la asta

Pentru mult soții, gătitul împreună cu soacra este un moment foarte încordat, însă pentru Mihaela Rădulescu acest moment a fost amuzant. Deși nu vorbesc aceeași limbă, cele două s-au înțeles perfect, iar găluștele cu caise au ieșit delicioase.

Iubitul vedetei a postat recent pe contul lui de Instagarm un filmuleț inedit cu mama lui, Eva și iubita lui, Mihaela Rădulescu, în bucătărie.

„Asta este incredibil de amuzant. Mama mea o învață pe iubita mea să prepare “Marillenknödel” (găluște cu caise). Mama nu vorbește engleză, iar Mihaela nu vorbește germană. De-abia aștept să văd ce o să iasă”, a spus pe internet iubitul Mihaelei Radulescu.

Pentru acest moment, Mihaela Rădulescu a ales să poarte o ținută casual, cu o cămașă în carouri, jeansi albaștri, și un fes, gătește alături de mama soacră celebru desert austriac.

„Mama Eva are centura neagră la gătit, a mea nu e prea neagră, e gri. Dar muncesc la asta. Ea pregătește tot, eu fac partea interesantă, pun zahăr în caise. Este o muncă grea, o muncă de echipă. Mama Eva ar putea s-o facă singură, dar e mai ușor cu mine. Este un desert fantastic din Austria. „, a spus Mihaela Rădulescu în timp ce ajută la prepararea caiselor.

 

View this post on Instagram

This is fucking hilarious! My mom teaching my girlfriend how to make “Marillenknödel”. My mom doesn’t speak English and my girlfriend doesn’t speak German. Can’t wait to see how this turns out. #felixbaumgartner #redbull #girlsinthekitchen #marillenknödel #mamaeva #hellskitchen

A post shared by FELIX BAUMGARTNER (@therealfelixbaumgartner) on

Articole similare

Ultimele stiri

Lasa un comentariu