Cum arată în timpul liber DENISE RIFAI, prezentatoarea care „s-a păruit” cu Laura Chiriac

De Maria Mocanu
17 septembrie, 2018

Cum arată în timpul liber DENISE RIFAI! Jurnalista de la Realitatea TV, care în urmă cu doi ani a avut un schimb dur de replici  cu jurnalista candidată, Laura Chiriac,  este o femeie simplă când nu se află în fața micilor ecrane, dovadă stau aceste fotografii postate chiar pe pagina ei personală de socializare.

Reamintim că Denise Rifai și Laura Chiriac s-au atacat în momentul în care jurnalista a întrebat-o pe candidată cu ce bani îşi va cumpăra pantofi şi genţi de firmă. ”Sunteţi o femeie elegantă şi vă plac lucrurile de calitate. Cum o să rămâneţi cu mâinile curate. Acum din ce vă întreţineţi. ?”, a întrebat moderatoarea.

denise_rifai_laura_chiriac

”Sunt purtător de cuvânt al ALDE”, a spus Laura. ”Care vă este remuneraţia?”, a întrebat Denise Rifai. ”Nu am un salariu constant în această perioadă. Există o familie pe care o am…(se bâlbâie, era agitată-n.r.) care…nu pot să spun că mă ajută, nu ăsta este cuvântul. Am încercat pentru a putea ieşi cu acest slogan să nu-mi iau o slujbă la stat doar de dragul de a intra în campania electorală. Mi-am asumat să intru fără vreo remuneraţie pe care s-o câştig în aceste luni”.

”Din ce o să vă întreţineţi, având în vedere că din cei 5.000 de lei, salariul de primar, nu vă puteţi cumpăra mai mult de o pereche de sandale de calitate. Ştiu că vă plac lucrurile fine şi scumpe”, au scris cei de la stiripesurse.ro.

Denise 2 Denise Denise 1

Denis-Rifai 1 Denise 4

Denise 6 Denise 5

Sursă foto: Facebook

Articole similare

Lasa un comentariu