Cutremur în lumea mondenă! O vedeta PRO TV DIVORȚEAZĂ. Lumea este în stare de ȘOC!

De Maria Mocanu
23 septembrie, 2018

Cutremur în lumea mondenă! Unul dintre foștii jurați de la “MasterChef” divorțează. Din păcate, asemenea multor altor vedete, cei doi au ajuns la despărțire după ce numele celebrului bucătar a fost murdărit după ce soția sa de agresiune fizică.

Chef Samuel Le Torriellec se numără printre cei mai apreciați bucătari de la noi, dar a atras atenţia asupra lui cu un episod șocant din viaţa personală. El și soția sa divorțează după trei ani de mariaj și asta după ce femeia din viața lui l-a acuzat de violență domestică. Sătul de aceste acuzații, Chef Samuel a fost cel care a decis să pună punct căsniciei.

Fostul jurat de la “MasterChef” a depus actele de divorț luni, 19 februarie, după ce a mers la Judecătoria Sectorului 1 din Capitală, informează cancan.ro.

Menționăm că între cei doi soți a izbucnit scandalul în urmă cu doi ani, care a fost oprit chiar de fiul femeii. Copilul lor ar fi alertat rudele despre ce se întâmpla în casă. Tot scandalul se va stinge, probabil, la tribunal, soția fiind decisă să introducă acțiunea de divorț.

Ultimele stiri

Articole similare

Lasa un comentariu