Delia a cedat si a spus lucrurilor pe nume! Mesaj CATEGORIC pentru FANI: „Viata mea e viata mea.”

Delia este cotata drept una dintre cele mai indragite artiste din Romania, insa a sustinut de mai multe ori ca viata sa publica reprezinta un disconfort.

In cadrul unui interviu, Delia si-a deschis sufletul si a vorbit despre cat de dificila este viata de persoana publica, atat pentru ea, cat si pentru persoanele din jurul sau.

„E un disconfort să fii o persoană cunoscută, e un disconfort şi pentru tine, şi pentru cei de lângă tine. Pentru că oamenii au senzaţia că odată ce eşti cunoscut eşti disponibil tuturor oricând, la orice oră. Cred că eşti disponibil să fii bucuros, să cânţi şi ceva, eventual la orice oră din zi şi din noapte, să zâmbeşti, să fii ca o maimuţă dresată la circ. De multe ori oamenii nu gândesc mai mult decât ce-i interesează pe ei, şi anume o poză sau un autograf”, a marturisit Delia pentru adevărul.ro.

In plus, artista a transmis un mesaj clar in legatura cu asumarea vietii publice.

„Nu cred că trebuie să-ţi asumi asta. Trebuie să-ţi asumi rolul de mamă dacă eşti mamă, eu în meseria mea îmi asum rolul de artist pe scenă, nu viaţa mea de zi cu zi. Nu datorez oamenilor de pe stradă mai mult decât un salut şi respect. Nu cred că datorez ceva. Eu vorbesc şi de oameni virtuali, pe care nu-i cunosc personal, nici nu ştiu dacă fac parte din publicul meu, poate e un om care doar a văzut o faţă cunoscută şi vrea să se pozeze cu o faţă cunoscută, poate nici nu ştie exact cine sunt.