Desi NU mai este la prima tinerete, fosta iubita a lui Piturca reuseste sa faca ravagii in randul fanilor! Vica a slabit si arata INCREDIBIL!

Actualitate

Deși nu mai este la prima tinerețe, fosta iubită a lui Pițurcă reușește să facă valuri printre fani, cu imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare.        

Vedeta a urmat o cură de detoxifiere și a găsit momentul perfect de a se lăuda cu rezultatele curei. Chiar daca noul an abia a inceput, Vica a dat iama la o clinica de specialitate din Brasov, unde a urmat o cura de detoxifiere.

Blondina este extrem de incantata de rezultatele curei, ba chiar a topit patru kilograme dupa patru zile de detoxifere: „A patra zi de detoxifiere și am pierdut deja 4 kilograme. Astăzi e ziua de apă. Urați-mi succes!”, fiind mesajul adresat celor ce ii urmaresc activitatea in mediul online.

„Sunt împachetată efectiv… și rezultatul este fenomenal! Ganglioni limfatici sunt stimulați, iar corpul elimină toxinele în mod natural! Nu ne place retenția de apă! Așa că o eliminam prin presodrenaj… relaxare maximă…”, a mai spus ea.

Articole similare

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.