Detalii CUTREMURATOARE despre MOARTEA Ancai Pop, artista inecata in Dunare: „Nu a avut loc niciun accident”

De Munteanu Daniela
19 decembrie, 2018

Cântăreața de muzică pop Anca Pop, cunoscută după numele de scenă „Shamanca” , în vârstă de 34 de ani, a murit într-un accident rutier după ce a plonjat cu mașina în Dunăre.

Tânăra s-a stins din viaţă după ce a căzut cu maşina în Dunăre, iar in momentul de fata nu se stie daca artista a murit accidental sau si-a dorit sa moara.

Chiar daca la inceput parea un accident, moartea artistei a inceput sa ridice multe semne de intrebare. Purtătorul de cuvant al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere sustine ca in zona in care a decedat artista nu exista risc de accidente, motiv pentru care nu erau montati parapeti, informeaza Wowbiz.

 „În ultimii 6-7 ani nu a avut loc niciun accident. Deci, nu este un punct cu risc de accidente, un punct negru cum se numeşte tehnic. Maximum 1.000 de autovehicule trec zilnic pe acest drum, este un drum foarte puţin circulat. În plus, la momentul producerii accidentului, drumul era curat, inclusiv cu material antiderapant, chestiune constatată de Poliţie, care a venit la locul accidentului şi care a consemnat în raport. În zona de acolo, este o curbă lină, aproape o linie dreaptă, deci configuraţia drumului nu reprezintă risc de accident. Distanţa dintre marginea drumului şi Dunăre era de peste 20 de metri”, a marturisit purtatorul de cuvant al CNAIR, declaratie care intareste ideea ca este probabil ca artista sa-si fi pus capat zilelor.

Articole similare

Lasa un comentariu