Dezvaluiri EXPLOZIVE despre povestea de dragoste dintre Ilie Nastase si Diana Ross. Prima diva de culoare a ramas insarcinata cu Nasty: „E singura negresa cu care am fost.”

De Munteanu Daniela
3 iulie, 2019

Dezvaluiri EXPLOZIVE despre povestea de dragoste dintre Ilie Nastase si Diana Ross. Prima diva de culoare a ramas insarcinata cu Nasty: „E singura negresa cu care am fost.”

Ilie Nastase a trait o viata tumultuoasa de-a lungul anilor si este bine cunoscut faptul ca mai multe femei celebre i-au trecut prin asternuturi. Mai mult decat atat, fostul tenismen a facut un titlu de glorie din asta, avand in vedere calitatile sale de Don Juan.

Printre cuceririle de top ale lui Ilie Nastase se numara si celebra cantareata Diana Ross, prima diva de culoare, in varsta de 73 de ani acum. Detalii incredibile despre aceasta relatie au fost dezvaluite chiar de Ilie Nastase, in cadrul unui interviu exclusiv acordat pentru Ok!, noteaza Adevarul.

OK!: Ce căutau femeile la tine? Viaţa ta, celebritate, bani? 

Nu m-a interesat. Pe mine mă interesa doar să-mi placă mie. Şi a fost bine. Că sunt patru divorţuri, pot fi şi opt. Fiecare îşi trăieşte viaţa cum o simte.

Lui Michael Jackson i-ai luat iubita? 

Nu. Cred că e o greşeală. Pe cine?

Diana Ross.

A, Diana! Dar nu era gagica lui, erau prieteni.

Se zice că era îndrăgostit şi ea n-a vrut. 

Păi, ea era şi mai bătrână ca mine. Are doi, trei ani mai mult. Eu cred că ea a vrut să-i fie manager. Că, la un moment dat, ea nu mai cânta. Asta din câte am înţeles, din ce îmi povestea ea. S-a măritat doar cu albi, n-a fost cu negri.

Poate că de-aia l-a refuzat. 

Nu, dar aşa îi plăceau ei. Făcea copii cu toţi. Şi cu mine a rămas însărcinată, a rămas cu toată lumea.

A fost prima divă de culoare. 

Da. E singura negresă cu care am fost. S-a întâmplat la clubul Regine (New York), într-o seară. Am dansat, eu eram divorţat şi s-a legat.

O poveste de-o noapte.

Nu. Am mai continuat. Am fost împreună vreo jumătate de an. Dar în seara aia s-a întâmplat.

 

Ultimele stiri

Articole similare

Lasa un comentariu