DEZVĂLUIRILE Andreei Marin. Intervențiile chirurgicale au devenit o necesitate pentru fosta prezentatoare TV

De Maria Mocanu
25 noiembrie, 2018

DEZVĂLUIRILE Andreei Marin. Fosta prezentatoare TV a vorbit pentru prima dată despre intervențiile chirurgicale suferite în trecut, care au au devenit o necesitate pentru fosta prezentatoare TV. 

Invitată într-o emisiune TV, Andreea Marin a dat detalii şi despre operaţia pe care o va suferi, o intervenţie chirurgicală complicată, din cauza durerilor din zona cervicală.

„Nu e nimic grav, astăzi am făcut RMN-ul, a fost bine. Nu e o formațiune care să mă ducă cu gândul către probleme. Am o cocoașă care nu e bine să fie în zona cervicală. Peste o lună voi face operația, totul va fi bine, e o problemă temporară. Mai greu mi-a fost să stau în aparatul de RMN astăzi, să fiu sinceră. Oamenii m-au liniștit pentru că nu mai puteam respira. Nu mă panichez, dar sunt un om practic și rămân în felul acesta și în privința problemelor de sănătate.

Eu sunt de părere că e mai bine să știu mai din timp, când pot să fac ceva. Am vreo 5-6 operații, făcute de nevoie, nu te joci când e vorba de sănătate. Avem datoria și față de copiii noștri să le aratăm că așa trebuie făcut”, a declarat Andreea Marin, la emisiunea Răi Da’ Buni.

Ultimele stiri

Articole similare

Lasa un comentariu