Dincolo de povestiri

De Mirela Dorobantu
4 noiembrie, 2013

povestiri

Un bărbat care, in ochii multora, a trăit imposibilul, sustine ca l-a întâlnit pe Dumnezeu în perioada în care s-a zbătut între viață si moarte și că s-a întors printre cei vii cu un mesaj de la Dumnezeu.

“În urmă cu doi ani Marius a fost victima unui accident cumplit. Un tir de 30 de tone a intrat în plin în autovehiculul pe care-l conducea si l-a făcut praf. Marius a stat 15 zile în comă, conectat la aparate. În tot acest timp, medicii credeau că pacientul va muri. S-a întâmplat însă un miracol. Marius si-a revenit”, spune Elena Lasconi, realizatoarea emisiunii.

Bărbatul spune că a trăit intens pe tot parcusrul comei, iar experiența este greu de descris în cuvinte. “Dumnezeu mi-a spus: <<Iată dovada faptului ca ai fost la Mine!>>. Mi-a pus pe piciorul stâng, unde am avut accidentul, o cruce”, explică bărbatul  cicatricea în formă de cruce de pe picior, un semn pe care doctorii nu și-l explica.

“Prietenii și familia sunt convinși că Marius spune adeăarul. Chiar și medicii consideră că la cât de grav accidentat era, numai Dumnezeu l-a salvat. Bărbatul s-a schimbat radical de când a renăscut. Incredibil, dar adevărat, acum omul spune că este fericit că a suferit oribilul accident care era cât pe ce să-i curme viața”, continuă Elena Lasconi.

Marius a mărturisit că Dumnezeu i-a încredințat un mesaj pentru întreaga omenire și că acum a venit momentul să-l transmită.

Ultimele stiri

Lasa un comentariu