Dragos Patraru si-a iesit din minti! Prezentatorul TV a spus lucrurilor pe nume: „Muncesti peste 12 ore pe zi, iar niste jeguri profita de chestia asta.”

De Munteanu Daniela
1 mai, 2019

Dragos Patraru si-a iesit din minti! Prezentatorul TV a spus lucrurilor pe nume: „Muncesti peste 12 ore pe zi, iar niste jeguri profita de chestia asta.”

Dragos Patraru, prezentatorul emisiunii Starea Natiei, difuzata de Prima TV, s-a enervat la culme! Jurnalistul este profund deranjat ca emisiunea sa este difuzata pe diverse canale de pe You Tube.

„Nu vreau să cert pe nimeni, merg pe ideea că oamenii nu știu, nu își dau seama, de-aia fac asta. Patru canale de Youtube, care fac ilegal streaming live cu emisiunea Starea Nației, adună doar cu emisiunea de aseară peste 200.000 de vizualizări. Sunt seri în care un singur canal face 100.000 de vizualizări și au fost zile când am raportat zece canale care au transmis cu o seară înainte emisiunea. 

Unele dintre aceste canale par înțelese cu Youtube, pentru că pur și simplu cei de la Youtube, oricâte cereri am face, nu vor să le închidă. Ba, am avut surpriza să ne fie închis nouă temporar un cont, pentru că am raportat un canal care fura produsul nostru. Pentru că despre asta este vorba. Furt ordinar, făcut de niște hoți mizerabili.

Ca să știți, când vă uitați la SN pe Youtube, seara, în direct, participați cumva la ciordeala asta. Adică, să nu trăiți cu impresia că ne ajutați pe noi, asta voiam să vă spun. Că mai întâlnesc oameni care îmi spun: „Vai, domnule, de cinci ani, în fiecare seară vă văd în direct, pe Youtube” Mulțumim, dar noi nu punem emisiunea în direct acolo. N-am pus-o niciodată. Noi luăm bani pentru câți oameni se uită la noi la televizor.

Starea Nației se transmite seara, de la 22:30, în direct, la Prima TV, iar imediat după difuzarea la tv este disponibilă pe stareanatiei.ro și pe aplicația starea nației. Doar acestea două au dreptul de a retransmite legal emisiunea. Aplicația este gratuită, e disponibilă în google play și app store, accesul pe site este gratuit. Iar pe noi ne ajutați într-adevăr dacă vă uitați la tv, nu pe canalele unor ciorditori, pe youtube. 

Mă scuzați, dar e aiurea să vezi că muncești peste 12 ore pe zi, iar niște jeguri profită de chestia asta. Mulțumesc”, este mesajul scris de Dragos Patraru.

Ultimele stiri

Articole similare

Comentarii

  • Da domnule televiziunea româna – mass- media in general este perfidă ,satanică minte poporul…

    • Da, așa este. Din păcate manipularea își atinge scopurile și asta se întîmplă acolo unde educația este putina sau lipsește.

  • Circ si balci, la pascani Arges am fost pe acilea, m-am plimbat aicisilea. Prostii tara arde si baba se piaptana, prea putin ne pasa noua de emisiunea asta, care inafara de insulte si injurii, la adresa unora si altora, nu face nimic altceva! Nimic consctructiv si educativ, doar badaranie, si prost gust

  • Are dreptate omul, dar vezi , noi astia din diaspora, nu am fi auzit de el si de munca lui daca nu ar fi fost YouTube.

  • Dute,ma,si te interneaza daca ti-ai iesit dn minti.V-au prostit banii pe toti.

  • Emisiunea ” Starea Natiei” se difuzeaza prea tarziu! Imi place mult, dar cu regret nu pot sta mult la Tv. Propun, daca se poate, difuzati mai devreme, pe la 21,30. Va multumesc si va doresc,in continuare, sa fiti bataios! Cu recunostinta, admirator…