Este OFICIAL. Ce se întâmplă, de fapt, în cuplul Liviu Vârciu-Anda Călin. Artistul a spus ADEVĂRUL: „Vreau să vă anunț ca eu și Anda…”

De Maria Mocanu
3 iulie, 2018

Este OFICIAL. Liviu Vârciu și Anda Călin sunt împreună de la începutul anului 2017 și au împreună o fetiță, Anastasia Maria, însă acum totul a luat sfârșit! Într-o postare pe o rețea de socializare, actorul a anunțat că totul s-a terminat între ei și nu mai este nici o cale de întoarcere. 

Chiar dacă se despart, Liviu Vârciu și Anda Călin își vor crește în continuare fetița și vor fi împreună la toate mementele importante din viața ei: „Dragi prieteni, asa cum ma știti, eu sunt un om sincer. Știu că mereu v-a plăcut asta la mine și nu o să vă dezamăgesc nici acum. Vreau să vă anunț ca eu și Anda, mama copilului meu, nu mai formăm un cuplu. Am decis să mergem pe drumuri separate. Nu este vina ei, dar nici a mea. Anda este o femeie minunată, dar știti și voi cum e viața: uneori pur și simplu oamenii nu se potrivesc, oricât ar încerca. Împreună avem un îngeraș de fetiță. Ea este și va fi prioritatea noastră. Vom fi împreună la toate momentele importante din viața ei. Împreună. Vreau să îi mulțumesc Andei pentru că este o mamă bună. Vă pup și vă iubesc!”, a scris Liviu Vârciu pe instagram.

 

Ultimele stiri

Articole similare

Lasa un comentariu