Este sau nu INSARCINATA Andreea Marin? Zana surprizelor a spus ADEVARUL si a oferit raspunsul mult asteptat in randul fanilor

De Munteanu Daniela
12 ianuarie, 2019

Este sau nu INSARCINATA Andreea Marin? Zana surprizelor a spus ADEVARUL si a oferit raspunsul mult asteptat in randul fanilor.

Invitata in cadrul unei emisiuni TV, Andreea Marin s-a hotarat sa vorbeasca deschis despre posibilitatea unei sarcini! Avand in vedere ca este indragostita nebuneste de noul sau iubit – consul in Libia, fanii asteptau cu nerabdare vestea cea mare.

Dupa ce au aparut numeroase speculatii conform carora vedeta ar fi gravida, aceasta s-a hotarat sa spuna adevarul si neaga informatiile aparute in presa.

Andreea Marin nu este insarcinata si sustine ca tocmai din acest motiv merge la sala si isi lucreaza fara probleme toti muschii, informeaza Wowbiz.

„M-aş grăbi spre asta (n.r. spre a avea un copil), dacă Dumnezeu ar fi de acord. Nu sunt însărcinată, altfel nu aş mai trage atât de tare la sală”, a spus Andreea Marin.

Ultimele stiri

Articole similare

Comentarii

  • Are cancer oameni buni. Se stie de cel putin 6 luni. Numai ca i s-a urcat la cap numele de „Zana” si are pretentii cosmice. Daca ati vedea-o nemachiata v-ati speria