INFIORATOR! Asta e poza cu Madalina Manole care a ajuns la FBI! „A fost CRIMA!” Fotografia a fost facuta la 15 minute dupa ce a murit! Atentie – IMAGINE CU IMPACT EMOTIONAL FOARTE PUTERNIC

De Sandra
16 noiembrie, 2016

 

14 iulie 2010. Mădălina Manole a fost găsită moartă, în vila sa din Otopeni. Soțul ei, Petru ”Puiu” Mircea a declarat anchetatorilor că s-a sinucis ingerând otravă. Ancheta a concluzionat același lucru: artista a băut în mod voluntar o cantitate enormă de Furadan, un îngrășământ extrem de toxic pentru om. Cantitatea gasită în stomacul artistei ar fi putut să omoare patru elefanți, spun specialiștii.

madalina

Au trecut șase ani de atunci și moartea subită și enigmatică a artistei încă stârnește reacții. Un profiler american susține că după ce a analizat dosarul artistei, e 100% convins că a fost vorba de crimă.

m-manole

”Parcă i-a fost turnat cu forța pe gât”

Primul semn de întrebare ridicat chiar de medicii autopsiști care au declarat cazul ca fiind unul de suicid a fost legat de incapacitatea unui om de a bea o substanță atât de toxică într-o cantitate atât de mare: peste 250 de mililitri. Acest îngrășământ arde instant caile respiratorii.

Declarații ciudate din partea lui Puiu și a soacrei artistei

Aceștia au declarat anchetatorilor că artista, deși ar mai fi avut tantative de suicid, nu a dat niciun motiv de îngrijorare apropiaților. Totul se desfășurase frumos în orele anterioare, fiind ziua ei de naștere. Petru Mircea a găsit-o pe Mădălina moartă, pe holul casei, la ora 5.35 dimineața. Bărbatul a spus atunci că s-a trezit când nu a mai simtit-o pe Mădălina în pat.

Parintii Madalinei nu-si gasesc linistea de cand fiica lor s-a stins din viata si il acuza pe ginerele lor de crima.

Parintii Madalinei nu-si gasesc linistea de cand fiica lor s-a stins din viata si il acuza pe ginerele lor de crima.

Psihiatrii nu înțeleg de ce a lăsat bilet de adio si s-a sinucis în toiul nopții

Anchetatorii și specialiștii au declarat la acel moment că profilul unui sinucigaș nu se potrivește cu cel al artistei, aceștia de obicei așteptând până în zorii zilei pentru a-și pune capăt zilelor. Medicii legiști au declarat decesul artistei în jurul orei 4 dimineața, chiar in ziua in care Madalina Manole ar implinea 43 de ani. Mai mult, soțul artistei susține că artista a lăsat și un bilet de adio, ceea ce e atipic pentru un bolnav de schizofrenie cu porniri sinucigașe. Acești oameni nu lasă în urma lor explicații pentru gestul pe care îl fac.

 

AU GASIT-O ÎNTR-O BALTĂ DE SÂNGE

Imaginea surprinsă de anchetatori, la doar 15 minute după terminarea manevrelor de resuscitare, i-a făcut pe părinții Madalinei și pe profilerii americani să-l ia în vizor pe Petru Mircea. Sub trupul ei neînsuflețit era o baltă de sânge care, în mod ciudat, a fost pusă pe seama căderii ei, după ce a băut otrava.

Capul artistei a fost gasit intr-o balta de sange.

Capul artistei a fost gasit intr-o balta de sange.

EXCLUSIV: Semnale de dupa moarte? Cifra ciudata care apare in pozele procurorului! 

O coincidenta ciudata acum descoperita apare in pozele realizate de echipa procurorului. Langa cadavrul Madalinei erau asezate cartonase care indicau probe. Intr-una din fotografii, cifrele 4 si 3, care semnalau picaturi de sange, ii inconjoara capul. Madalina implinea 43 de ani in ziua in care a murit.

 

Imaginea a fost blurata datorita impactului emotional pe care il poate avea asupra privitorului.

Imaginea a fost blurata datorita impactului emotional pe care il poate avea asupra privitorului.

anchetator-fbi

Pete Klismet, fost criminalist la FBI, in prezent autor al unei celebre trilogii „FBI Diary”, a vorbit la un post de radio american despre cazul Madalina Manole si despre posibilitatea de a redeschide  cazul.

„Madalina e un fel de Madonna sau Lady Gaga! Atat de populara era in Romania! Era casatorita, avea un copil si a fost gasita intr-o dimineata dupa ce s-a sinucis in mod ostentativ, prin ingerarea unei cantitati mari de otrava extrem de toxica. Cantitatea pe care a baut-o ar fi probabil suficient de mare incat sa ucida 3 sau 4 elefanti. Am primit informatii despre acest caz, raportul de la autopsie, imagini cu locul faptei. Politia a vorbit imediat despre o sinucidere. Asta nu este o sinucidere, asta este o crima! Fie ca va convine sau nu, asta este! Iar acestea sunt dovezile pe care le aduc in sprijinul afirmatiei mele! Voi puteti sa redeschideti si sa anchetati din nou cazul, eu nu sunt un politist si cu siguranta nu am nici o autoritate in Romania, asa ca nu va pot spune sa o faceti. Asta e ce am descoperit eu, asta este CV-ul meu, de aici va ocupati voi”, a spus Pete Klismet.

 

Articole similare

Ultimele stiri

Comentarii

  • A fost crima!Ucigasul asta se lafaieste cu jigodia aia de ma-sa in vila Madalinei,in munca ei.Ce anchetatori de kkt avem in blestemata Romanie.Rusine anchetatorilor!!!Jegul ala de judecator cum l-a dat afara pe tatal Madalinei din sala de tribunal.Rusineeee!Are dreptate specialistul de la FBI.Romania este o tara de kkt!!!Mi-e scarba!!!