EXPLOZIV! Dan Negru: „80% din scandalurile de presă, paparazzi, povești mondene sunt aranjate cu vedetele”

De Maria Mocanu
6 octombrie, 2018

EXPLOZIV! Aproape orice vedetă este admirată pentru talentul sau criticată, iar oamenii de rând sigur s-au întrebat măcar o dată ce fel de viaţă au care ar fi avantajele şi dezavantajele de a fi celebru. Iată ce spune Dan Negru despre acest aspect.

Într-un interviu exclusiv acordat celor de la VIVA!ro. , Dan Negru, prezentator celebru cunoscut pentru succesul showurilor tv și pentru longevitatea carierei în televiziune, a vorbit despre avantajele și dezavantajele pe care i le-a adus celebritatea în cei 30 de ani de carieră.

”Cei care spun că-i deranjează celebritatea sunt ipocriți și fițosi sau n-au atins-o și doar și-o imaginează. Plus că în România e ușor să te faci invizibil dacă vrei. Nu există o presă mondenă puternică care să agreseze vedete pentru că nu există bugete pentru o astfel de presă. 80% din scandalurile de presă, paparazzi, povești mondene etc. sunt aranjate cu vedetele. E un showbiz încă ieftin”, a spus Dan Negru.

Recent, Dan Negru a fost implicat într-un scandal mediatic după ce a postat un mesajul dur pe Facebook la adresa filmului românesc premiat cu Ursul de Aur.

„Bagati-va “Ursul de aur” in fund”, a scris Dan Negru pe pagina personală de socializare după ce scenaristra Adina Pintilie a luat marele premiu la Festivalul de la Berlin, pentru filmul „Nu mă atinge-mă”. La două zile după controversatul mesaj al vedetei Antena 1, a venit și poziția Antenei Group.

„Postarea lui Dan Negru de pe pagina sa personală de Facebook referitoare la filmul „Touch me not/ Nu mă atinge-mă”, un lungmetraj realizat de Adina Pintilie, câștigător al Ursului de Aur, nu reprezintă poziția oficială a Antenei Group. (…) Emisiunile Antenei Group au promovat și vor continua să promoveze cinematografia românească și noul val de actori și regizori.”, arată Antena Group într-un comunicat trimis către presă.

Ultimele stiri

Articole similare

Lasa un comentariu