Exploziv! Mircea Badea o desfiinteaza pe Andreea Esca: „Fake news asta a făcut duduia Esca…” Care va fi REACTIA stirestei PRO TV?!

De Munteanu Daniela
6 octombrie, 2018

Mircea Badea o desfiinteaza pe Andreea Esca! Controversatul prezentator TV de la Antena 3 sustine ca stirista de la PRO TV a prezentat numeroase stiri false si inca asteapta sa se ia masuri in aceasta privinta. 

Să te prezinţi ştirist şi să prezinţi nişte gogomonii, nişte oligofenisme, nişte minciuni, nişte falsuri să le acreditezi ca fiind adevărate, ele fiind monstruoase, tu prezentându-le ca nişte adevăruri…Fake news asta a făcut duduia Esca”, a declarat Mircea Badea.

Ce este nou? Vă spun acum? CNA a amendat Pro TV. CNA a considerat că anumite ştiri despre Codul de Procedură Penală nu au prezentat poziţiile tuturor părţilor implicate. CNA a penalizat ştirile în care Pro TV vorbea despre Codul de Procedură Penală având declaraţiile celor din opoziţie – PNL şi USR, dar nu şi de la PSD. Nu ştiu cum facem cu comunicatul acela în care transmit că informează corect. Eu tot aştept să ia măsuri”, a spus Mircea Badea in cadrul emisiunii ”În gura presei”.

Articole similare

Lasa un comentariu