Gina Pistol si Smiley s-au despartit? Dezvaluirea artistului NU lasa loc de interpretari: „Dream girl-ul asta se mai schimba cu trecerea timpului…”

De Munteanu Daniela
29 decembrie, 2018

Gina Pistol si Smiley s-au despartit? Dezvaluirea artistului NU lasa loc de interpretari: „Dream girl-ul asta se mai schimba cu trecerea timpului…”

Este un lucru cunoscut ca dupa separarea de Laura Cosoi, Smiley nu s-a mai afisat in compania altei femei. Chiar daca au existat numeroase informatii despre frumoasa poveste de dragoste pe care artistul o traieste cu Gina Pistol, cei doi nu au oferit informatii despre relatia lor.

Desi au fost surprinsi impreuna de mai multe ori, fie plecand in vacante, fie la diverse concerte, cei doi prefera in continuare sa isi tina relatia departe de ochii curiosilor.

In cadrul unui interviu acordat pentru Click, Smiley s-a confesat si a vorbit deschis despre femeia care candva spunea ca este perfecta. De aceasta data, artista a spus lucrurilor pe nume: „Vezi tu… “Dream girl-ul” ăsta se mai schimbă cu trecerea timpului”.

 In plus, Smiley a lasat loc de interpretari si a precizat ca isi va petrecere sarbatorile strict cu familia sa: Voi fi cu ai mei, mama, tata, bunica, fratele meu”. Nici în noaptea dintre ani nu sunt împreună: „Voi fi pe drumuri între două oraşe, însă nu s-au stabilit. Sunt discuţii momentan. În ultimii 15 ani cred că am făcut o singură dată Revelionul acasă şi nu înţelegeam ce se întâmplă”.

Articole similare

Lasa un comentariu