Imagini de INFARCT cu DELIA! S-a dezbrăcat câte puțin, câte puțin până când… Soțul o fotografiază în cele mai HOT ipostaze! Intră să vezi adevărul gol-goluț al trupului artistei!

De Sandra
19 ianuarie, 2017

Frumoasa artistă nu mai are mult până să renunțe DE TOT la lenjerie intimă. Iar fanii abia așteaptă! Puțin câte puțin, Delia mai scapă de câte o haină, de câte o inhibiție și ne mai arată ceva ce și lui Dumnezeu îi place, cum se zice!

Norocos e soțul ei, cât și publicul masculin pentru că Răzvan Munteanu nu e deloc gelos și nici egoist, chiar o ajută pe Delia să arate lumii întregi cu ce a înzestrat-o mama natură (dacă nu punem la socoteală implantul cu silicon, pe care și l-a făcut artista în urmă cu aproximativ 10 ani). Aflați în vacanță în țări exotice, cei doi au dat frâu sentimentelor și nevoii de libertate totala, ceva ce le lipsește cu desăvârșire atunci când sunt acasă, în România.

De menționat (și de văzut!!!) este că Delia Matache a mai pozat sexy și în trecut, ba în vacanțe exotice, ba în reviste pentru bărbați.

Puteți savura imaginile incendiare aici:

 

 

„Da, mamă, sunt…BUNĂ!!!” Delia, mai sexy ca niciodată! Cântăreaţa arată demenţial în acest costum de baie!

 

Ultimele stiri

Articole similare

Lasa un comentariu