Ioana, fosta iubită a lui Cuzin Toma, rupe tăcerea în scandalul momentului: Dezvăluiri incendiare despre consumul de droguri

De Maria Mocanu
23 noiembrie, 2018

Ioana, fosta iubită a lui Cuzin Toma, rupe tăcerea în scandalul momentului: Dezvăluiri incendiare despre consumul de droguri

La doar câteva zile după ce actorul Cuzin Toma a fost depistat la un control de rutină conducând cu permisul suspendat și suspectat că a condus sub influența drogurilor, iar Ioana Popescu, femeia care în 2015 susținea că are o aventură cu el, a sărit în apărarea actorului.

Într-un interviu pentru Wowbiz, Ioana a mărturisit că fostul ei iubit fumează foarte mult, dar nu l-a văzut niciodată drogat.

„Îl cunosc foarte bine pe Cuzin, noi am avut, după cum ştie toată lumea, o relaţie pasională, superbă, în anul 2015, relaţie care parcă a ars toate etapele. Nu ne-am mai văzut de atunci, pentru că eu am vrut să îi mai acord o şansă fostului meu logodnic, şi am plecat după Edy în Frankfurt. S-a dovedit că ciorba reîncălzită nu este bună şi atunci m-am întors în România.

L-am revăzut recent însă pe Cuzin, şi nu aveam de gând să spun chestia asta până acum, pentru că i-am şi promis, dar dat fiind contextul acesta, cred că sunt în măsură să lămuresc eu situatia despre el, până la urmă a fost iubitul meu. Ne-am revăzut în urmă cu câteva zile, săptămâna trecută, prin intermediul unor prietene şi nu a fumat nimic, a cerut doar o cafea. De altfel eu aş simţi mirosul de marijuana şi am martori acolo că el nu mirosea a aşa ceva!

Nu l-am văzut niciodată că se droga, dar într-adevăr fumează tutun foarte mult. În plus, de asta el mereu filmând la acel serial Las Fierbinţi, este mereu în stare de tensiune. Se trezeşte în fiecare dimineaţă la oră 6.00 ca să ajungă la platourile din Fierbinţi pe la 7.30 şi la 8.30 deja încep repetiţiile. Şi bea vreo 4 cafele pe zi cel puţin. Apoi are spectacole de teatru. Vă daţi seamă că este obosit şi tensionat. Nici pomeneală însă de droguri”, a declarat jurnalista pentru Wowbiz.ro.

Articole similare

Lasa un comentariu