Irina Rimes a spus ADEVARUL despre RELATIA cu Tudor Chirila: „Un baietel cateodata frustrat, dar cine dintre noi nu e frustrat?’

De Munteanu Daniela
26 martie, 2019

Irina Rimes a spus ADEVARUL despre RELATIA cu Tudor Chirila: „Un baietel cateodata frustrat, dar cine dintre noi nu e frustrat?’

Irina Rimes si Tudor Chirila sunt doi artisti desavarsiti din Romania, dar si colegi in juriul de la Vocea Romaniei. Pentru ca in cadrul show-ului au parte de replici spumoase, care lasa loc de interpretari, artista a dezvaluit adevarul despre relatia lor.

‘Tudor Chirilă este un foarte bun actor, un artist minunat cred eu, un om cu foarte multe valori frumoase educate de părinţii lui, un copil în suflet, un băieţel câteodată frustrat, dar cine dintre noi nu e frustrat?’, a spus Irina Rimes despre Tudor Chirila, in cadrul unui interviu pentru revista Life.

In momentul in care a fost intrebata care este motivul pentru care se tachineaza in permanenta, Irina Rimes a dezvaluit: ‘Poate pentru că era mai aproape sau…nu ştiu. Unii oameni se potrivesc după caractere sau nu se potrivesc. Eu încă nu-mi dau seama dacă ne potrivim foarte mult sau nu ne potrivim deloc. E clar că este un om cu care îmi permit un anumit comportament. Şi invers, pentru că el şi-a permis. Iar eu nu am avut altă soluţie decît să dau replica sau să tac din gură. Uneori tăceam din respect’.

Ultimele stiri

Articole similare

Comentarii