Kate Middleton, apariție de senzație. Imagini nemaivăzute până acum / Foto

Actualitate

Kate Middleton, sotia printului William, a aparut la receptia Diplomatic Corps, organizata la palatul Buckingham, într-o rochie superba care a atras imediat toate privirile, potrivit libertatea.ro.

Recent, Kate Middleton a participat la o receptie la palatul Buckingham, la care Meghan nu a fost invitata.
Look-ul ei a fost completat perfect de tiara de pe cap, moștenită de la prințesa Diana. Aceată tiară, pe care Kate o adoră, a fost făcută inițial pentru reginma mamă, iar ulterior a fost purtată doar de prințesa Diana, bijuteria fiind bătută cu perle și diamante.

Mai mult, Kate a purtat în piept medalia Ordinul familiei regale al Reginei Elisabeta a II-a, distincţie oferită de regină femeilor din sânul familiei regale.

Deşi toată familia regală britanică a fost la Palatul Buckingham pentru recepţia Reginei, Meghan şi Prinţul Harry au participat la un concert de colinde caritabil pentru Fondul Memorial Henry van Straubenzee, organizaţie care oferă copiilor din Uganda acces la educaţie.miliei regale si este purtata la evenimente precum banchete de stat ori receptii diplomatice de la Palatul Buckingham.

Sursă foto:Foto: ©Alpha Press/Hepta

Articole similare

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.