La doi ani de la DIVORTUL de Andreea Marin, Tuncay Ozturk a cedat si a spus ADEVARUL: „Am tot incercat sa evit intrebarea asta. Sigur ca am mai iesit…”

De Munteanu Daniela
19 ianuarie, 2019

La doi ani de la DIVORTUL de Andreea Marin, Tuncay Ozturk a cedat si a spus ADEVARUL:”Am tot incercat sa evit intrebarea asta. Sigur ca am mai iesit…”.

Cei doi s-au cunoscut în Turcia, în anul 2013 chiar la clinica unde Andreea a apelat pentru a-și trata problemele la spate. S-au îndrăgostit și au decis să meargă mai departe, oficializându-și relația.

În decurscul celor trei ani, Andreea Marin nu a dat niciodată importanță aspectului financiar dintre ea și Tuncay, ci l-a ajutat pe soțul său să-și găsească un job bun în România, iar totul părea că meargă perfect.

Banii nu au fost niciodată o problemă în cuplul Marin-Tuncay. Și asta pentru că Andreea câștiga mai mult decât soțul său. Aparițiile vedetei TV în diferite emisiuni îi sporeau conturile bancare. La ele mai adăuga și Tuncay salariul lui modest, la final de lună.

Andreea Marin și Tuncay Ozturk au pus punct căsniciei după doar 3 ani de relație! Dupa ce si-au separat drumurile, Tuncay a fost surprins de mai multe ori in compania mai multor domnisoare, iar acum a ales sa comenteze acest subiect.

„Am tot încercat să evit întrebarea asta. Sigur că am mai ieşit la întâlniri, dar începe să fie din ce în ce mai greu. Nu neapărat mai greu, dar e mai complicat să ai încredere în cineva. Pe termen lung, nu mă gândesc să mă întorc în Turcia. Sunt fericit aici. Vreau să rămân aici să-mi dezvolt afacerea şi chiar să-mi întemeiez o familie aici, adică să mă stabilesc în România”, spune terapeutul, potrivit Spynews.

Mai mult decat atat, Tuncay Ozturk a vorbit si despre informatiile aparute in presa, potrivit carora ar avea o relatie cu asistenta Sandra: „Au apărut multe surse, dar noi nu ştiam cine sunt acele surse. Putea fi oricine, chiar şi unul care s-a nimerit în acelaşi loc cu noi. Ne uitam la televizor şi vedeam cum spun că ei ştiu sigur că noi suntem împreună. Ce e sigur? Şi cine sunteţi voi ca să spuneţi asta?”.

Articole similare

Ultimele stiri

Comentarii

  • ea, profesionista – mereu indragostita de contul barbatilor –el a vrut sa incerce o baba…si uite asa..de la tiriac (80 de ani) la turcul de 25 de ani…a trecut prin zeci de …