Loredana și Smiley, surprinși într-o ipostază incendiară. Fanii au fost cuceriți. Cum au fost surprinși / FOTO

De Maria Mocanu
2 decembrie, 2018

Loredana și Smiley, surprinși într-o ipostază incendiară! În urmă cu 15 ani, Loredana și Smiley au fost surprinși într-o ipostază inedită. Era 2003, iar Smiley se afla la început de carieră, în perioada mai ”pufoasă”, dar la fel de simpatică, a vieții sale.

Loredana și Smiley, artiști ce au făcut echipă bună la ”Vocea României”,  se înțeleg de minune de foarte mulți ani, mărturie stând o fotografie din 2003, ce îi înfățișează pe cei doi într-o ipostază extrem de veselă.

Cei doi artiști îndrăgiți de milioane de romțni se aflau cel mai probabil la festivalul Callatis, un eveniment cu greutate la începutul anilor 2000. Loredana era la fel de nonconformistă și de tonică, în vreme ce Smiley avea ceva kilograme în plus. Artista pozase în Playboy cu trei ani înainte și cunoscuse un succes răsunător cu albumele lansate în 2002, ”Agurida” și ”Zaraza”, iar Smiley făcea senzație cu trupa SIMPLU și primul lor hit, ”Oare știi”, lansat cu doar un an înainte. Cântărețul nu avea mai mult de 20 de ani în această fotografie și nici prin gând nu-i trecea că într-o zi își va lăsa părul lung. Cât despre Loredana, chirurgul estetician Adina Alberts a declarat pentru viva.ro că aceasta arată mai bine acum, la aproape 50 de ani, decât în trecut, potrivit viva.ro.

Într-un interviu acordat pentru VIVA! acum câțiva ani, Loredana spunea despre Smiley că ”are un caracter minunat, e modest si generos”, iar acesta la rândul său declara că ”Loredana este diva absolută în România.”

Ultimele stiri

Articole similare

Lasa un comentariu