Magda Vasiliu, DEZVALUIRI DUREROASE dupa ce FIUL sau a fost DIAGNOSTICAT cu CANCER: “Mi s-a spus ca cea mai bună soluție ar fi amputația piciorului“

De Munteanu Daniela
11 septembrie, 2018

Magda Vasiliu a dezvaluit indurerata prin ce momente dramatice a trecut de cand a aflat ca fiul sau este bolnav. Vlad a fost diagnosticat cu cancer, iar din acel moment mama sa a dus o lupta continua cu boala care il macina pe fiul sau.

Dupa ce baiatul s-a recuperat in Italia, Magda Vasiliu si sotul sau au hotarat sa infiinteze o asociatie care lupta cu cancerul.

„De ce am plecat? Am plecat pentru că nu aveam cum să-mi salvez copilul acolo. În România mi s-a spus ca cea mai buna soluție ar fi amputația piciorului. Aici (n.r. în Italia), când le-am descris situatia și le-am spus de amputatie, au facut ochii mari și m-au întrebat de ce”, a povestit jurnalista Magda Vasiliu la Știrile Kanal D.

Drama jurnalistei a inceput in momentul in care a ajuns cu baiatul sau la Spitalul Marie Curie, acolo unde a fost informata ca Vlad ar trebui supus unei biopsii invazive plina de riscuri.

„Mi-a atras atenția (n.r.- medicul) cp va starni un vulcan și că în felul ăsta celulele canceroase se pot raspandi prin tot corpul, ceea ce evident ofera șanse minime de vindecare. Deci, practic, prima lovitura pe care am luat-o a fost la doua zile dupa am ajuns cu copilul la camera de garda de la Marie Curie. Ăla a fost și momentul in care am decis impreuna cu sotul meu sa plecam cat se poate de urgent. A fost marea sansa a lui Vlad ca familia sotului meu sa locuiasca de ani buni la Roma. Decizia de a pleca, sosirea la Roma au fost chestiuni de o zi.

Medicii din Italia i-au atras atentia Magdei Vasiliu ca tratamentul fiului sau este unul de durata: „Mi se cerea sa vin cu el in țară la control, nu era transportabil cu avionul, era in aplazie medulara, valorile erau 0, avea interdictia de a pune piciorul in pamant, el era in scaun cu rotile”, a spus Magda Vasiliu.

 

Ultimele stiri

Articole similare

Lasa un comentariu