Mihaela Bilic, INDEMN pentru cei care tin DIETA: „Ciocolata si banana sunt de ajutor in cura de slabire”

De Munteanu Daniela
18 decembrie, 2018

Mihaela Bilic ii indeamna pe cei care tin regim sa tine cont si de poftele vinovate pe care le au. Medicul nutritionist sustine ca putina ciocolata face minuni in fata stresului aparut din lipsa unor alimente.

In ciuda faptului ca majoritatea nutritionistilor interzic dulciurile in curele de slabire, Mihaela Bilic este de parere ca aceste „bombe calorice” pot fi un adevarat ajutor atunci cand vrem sa slabim.

„Doar nu credeţi că v-aţi îngrăşat pentru că aţi mâncat 2 bucăţele de ciocolată, ar fi prea simplu să fie ea de vină. Dacă vă interziceţi cu desăvârşire ciocolata, atunci sigur o să mâncaţi una întreagă odată ce terminaţi dieta. Şi culmea e că 2 bucăţele de ciocolată v-ar uşura slăbitul:) 

Serotonina, substanţa care ne calmează creierul şi ne dă stare de bine, se găseşte în mod natural în ciocolată, banane şi brânză. N-ar fi înţelept să vă acordaţi zilnic acest mic răsfătz, această abatere de la dieta strictă, dacă asta vă ajută să vă chinuiţi mai puţin? Nu meritaţi un strop de bine ca să puteţi rezista unei alte zile de cură? 

Încercaţi efectul terapeutic al acestor alimente, dispoziţia voastră va fi alta! „Sacrificaţi” 100cal pe o banană, un triunghi de brânză sau 4 pătrăţele de ciocolată. Una din ele, în cantitate mică, zilnic. Cu moralul îmbunătăţit altfel veţi face faţă curei de slăbire:)”, a scris Mihaela Bilic pe Facebook.

Ultimele stiri

Articole similare

Lasa un comentariu