Mihai Gadea a cedat si a spus lucrurilor pe nume! Prezentatorul TV de la Antena 3 a vorbit despre candidatura la prezidentiale

De Munteanu Daniela
15 iunie, 2019

Mihai Gadea a cedat si a spus lucrurilor pe nume! Prezentatorul TV de la Antena 3 a vorbit despre candidatura la prezidentiale

Mihai Gadea a izbucnit! Recent, vedeta Antenei 3 a vorbit despre candidatura la prezidentiale. Prezentatorul TV sustine ca nu a avut discutii pe marginea acestui subiect niciodata.

Mihai Gadea a marturisit ca nu intentioneaza sa participe la alegerile prezidentiale, iar aceasta speculatie este o simpla manipulare.

„Am primit astăzi un raport de monitorizare pe care îl face o companie megaspecializată și care urmărește fiecare știre oriunde apare ea și cu subiectele pe care le consideră importante pentru a putea face astfel de rapoarte.

Raportul pornește de la faptul că eu aș urma să candidez la prezidențiale. Maestrul Ion Cristoiu a avut o informație că s-ar fi făcut niște sondaje de opinie și în urma acelor sondaje unii se gândesc că eu aș face asta.

Ce m-a șocat, și unul dintre motivele pentu care am râs foarte mult, este faptul că s-a creat un reach de peste 19.000.000 de oameni. Să ne imaginăm că cineva inventează ceva ce nu există. Cred că în psihologie asta se numește paranoia – este boala grandorii și în același timp este mania persecuției.

Niciodată nu am avut discuții! Nu intenționez să candidez, nu mă interesează acest subiect! O mai spun încă o dată și sper să fie pentru ultima dată! Tare mult mi-aș dori să fie pentru ultima dată!”, a spus Mihai Gâdea.

Jurbalistul Ion Cristoiu a lansat acest scenariu cu ceva timp în urmă.

„Mulțumesc maestrului Ion Cristoiu pentru generozitatea sa. Aș vrea să subliniez faptul că sub nici o formă și în nici un moment nu-mi pun problema să accept vreo nominalizare de candidat la președinție, nici din partea PSD și nici partea altui partid. Nu mă interesează nici un fel de propunere de acest fel. Rămân al dumneavoastră Mihai Gâdea și vă aștept pe toți de duminică până joi la Sinteza Zilei, cel mai urmărit talk show de televiziune din România.”

Articole similare

Ultimele stiri

Comentarii

  • Interventia domnului Mircea Badea in emisiunea In gura presei exceptionala in fiecare seara, felicitari si tot asa sa o tineti , sunteti extraorfinar! Propun si sfatuiesc pe toti cei care # sa va urmareasca si sa ia aminte. Comentariul despre primarul# al Iasului super tare. Eu am muncit ca profedor in invatamantul romanesc si nu am reusit sa adun sau sa visez macar la o suma ca cea adunata de bebelus. Ce sa mai vorbim de presedinte!!! 6 case . Ce ne deranjeaza este faptul ca unii asa zis jurnalisti afirma ca nici nu este atat de bogat,ca mai bogat decat el ar fi domnul Dragnea cred , dar din cate stim el a fost si este om de afaceri, pe cand werner a fost doar bugetar. Au dreptate unii ca bugetarii au salarii mari , daca reudim sa ne achizitionam 5_ 6 case din salariul de la stat. Oare cati bugetari reusesc aceasta performanta? Pacat ca in 39 de ani munciti in invatamant eu nu am reusit asa o performanta ,di doresc sa afirm ca am fost o economa si am avut grija de fiecare banut.