Mondenii

De Mirela Dorobantu
4 noiembrie, 2013

mondenii

Mara Bănică susține că este în general perfectă, adică şi frumoasă şi inteligentă, că doar a făcut Facultatea de Jurnalism. Cu toate astea, nasul ei era doar aproximativ perfect, aşa că s-a hotărât să şi-l opereze şi a venit în emisiunea ei şi a lui Serghei Mizil să-l arate întregii tări.

Dar cum socoteala de acasă sau, în cazul Marei, de la estetician, nu s-a potrivit cu cea de la televizor, Mara Bănica a reuşit să-i oripileze şi pe cei trei căscaţi care îi urmăresc emisiunea. Şi pentru că a ajuns să fie mai urâtă decât prevede CNA-ul, Serghei a dat-o afară şi acum îşi caută prezentatoare.

Prima candidată este chiar Bianca a lui Victor Slav, fosta lui Bote, a lui Cristea şi a trei sferturi din bărbaţii din România. După ce dă interviul cu Serghei, aceasta se întâlneşte cu Mara Bănică şi Veronica Cara. Mara şi Bianca încep scandalul, arbitrat de Veronica. Dar când două dive se ceartă, prezentatoare este aleasă o a treia.

Ultimele stiri

Comentarii

  • O cunosc pe Mara Bănică de f.mult timp ea fiind unica fica a fostei mele colege Hareta Bănică.Nu a impresionat pe nimeni prin ceva inteligenta decat printr-o enorma nesimțire si vulgaritate.Nu am de gand sa discut de aspectul fizic care la ea lasă mult de dorit.Exceptând reportajele din deplasările pe teatrul bătăliilor din Irak sau Siria ,in rest numai dejectii.Ma mir ca mai exista televiziuni care sa o suporte