Natașa Raab, declarații ȘOCANTE despre Busu: „Dacă eram acolo nu se întâmpla asta“

De Maria Mocanu
8 noiembrie, 2018

La sfârșitul lunii octombrie, Nataşa Raab, cunoscută în ultima perioadă pentru reclama „Prea bun, prea ca la țară”, a fost internată în spital, din cauza unor probleme de sănătate.

La aflarea cumplitei veşti despre Florin Busuioc, după ce acesta a suferit un infarct la Craiova, actrița a spus, de pe patul de spital, că Busu este un bun om de televiziune, dar și un actor extraordinar.

„Vreau să vă spun că nu aș vrea să vorbesc foarte multe. Este ardelean de-al meu, actorii după 50 de ani începem să plătim oanele sparte. Este greu. Și eu sunt internată la Elias. Vasile Voiculescu spunea că în fiecare seară murim câte un pic pentru Măria Sa, publicul. Este un bun om de televiziune, dar și un actor extraordinar. Mă bucur că pot să vorbesc despre el. N-am avut plăcerea să joc cu el, îmi pare rău că eu eram la Elias, poate dacă eram acolo nu se întâmpla asta. Se știe că soțul meu a fost medic la Craiova, dădeam telefoane pe unde trebuie. Este păcat de Dumnezeu. Este un om care pune suflet în tot ce face”, a spus Natașa Raab, la Răi Da Buni.

Îndrăgita actriță este încă internată în spital pentru mai multe investigații medicale:  Sunt la Elias şi mulţumesc doctorilor şi asistentelor, infirmierelor pentru grija lor. Mai repar şi eu din stricăciunile vieţii de actor dedicat publicului şi scenei, care nu te iartă când nu ştii să joci tehnic şi dai totul’, este mesajul transmis de Nataşa Raab.

Articole similare

Lasa un comentariu