Nerecomandat celor slabi de inimă

De Mirela Dorobantu
4 noiembrie, 2013

You Have Been Warned 2

Evenimentul TV al zilei este oferit de Discovery Channel, la ora 21.00. Seria „Nerecomandat celor slabi de inimă vine cu un nou sezon la fel de incitat. Fiecare episod vine cu cele mai inteligente, mai amuzante, mai îndrăzneţe, mai revoltătoare sau mai bizare clipuri, apelând la un grup de cercetători de elită care le vor demonta şi explica pe fiecare în parte. Ajutaţi de o grafică de excepție, specialiştii ne explică foarte clar ce, cum şi de ce se întâmplă tot ce vedem, apelând la biologie, fizică şi chimie. Pe parcursul acestei serii, ne este prezentat un tip care poate să sară din elicopter fără paraşută şi un neo-zeelandez care s-a apropiat de vulcani mai mult decât oricine altcineva.  De la cobai umani care fac experimente pe propria piele până la obsedaţi de natură şi dependenţi de adrenalina cascadoriilor incredibile, fiecare episod al seriei vă prezintă un Top 20 cu cele mai tari clipuri video de pe You Tube.

Filmul „Edison, un oraș corupt”, difuzat de Pro Cinema, la 22.00, se remarcă doar prin distribuția din care fac parte Justin Timberlake, Morgan Freeman și Kevin Spacey. Diva Universal a programat la 21.00 drama „Reputația fiicei mele”, cu Jenn Proske, Liz Vassey.

Și Discovery World are o premieră fascinantă la ora 18.25- „Richard al III-lea – Regele din parcare”. La 21.45 „Mondenii” vin la Prima TV cu o altă parodie, iar Elena Lasconi aduce în fața telespecattorilor un nou caz incitat în cadrul emisiunii „Dincolo de povestiri”, de la Acasă TV, ora 23.30.

 

Ultimele stiri

Lasa un comentariu