Numai la SÂNII ei o să te uiţi! Imagini de INFARCT cu Anna Lesko, pe care BARBAŢII nu le vor uita NICIODATĂ

De Munteanu Daniela
11 ianuarie, 2019

Anna Lesko este considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc. De-a lungul timpului, aparițiile sale incendiare au pus pe jar mințile tuturor bărbaților, iar nivelul fanteziilor acestora au crescut considerabil.  

La aproape 40 de ani, Anna Lesko nu dă semne că ar fi obosit să arate bine. Din contră, rusoaica apare, pe rețelele de socializare, în ipostaze tot mai provocatoare, iar reacțiile fanilor internauți sunt pe măsură.

Întrucât este tot timpul întrebată ce face să se mențină într-o formă de invidiat, Anna a acceptat să dezvăluie trucurile sale de frumusețe într-o emisiune TV. Așadar, artista mizează pe curele de detoxifiere, iar detoxifierea propusă de cântăreață se ține între 5 și 10 zile.

Se prepară din piper Cayenne, cantitatea suportată de organismul fiecăreia, 2 linguri de miere naturală, 2 linguri de lămâie. Ingredientele se amestecă în 300 de mililitri de apă. ”

Anna Lesko a declarat că ea a ținut această dietă de 4 ori până acum, că 7, 8 pahare pe zi sunt suficiente și pe lângă faptul că detoxifiază ficatul, este o băutură care ajută și în curele de slăbire.

Sursă foto: Instagram, Facebook/ Anna Lesko

Ultimele stiri

Articole similare

Comentarii

  • Ba e romanca ba e rusoaica. Iar cu sanii…sunt aceiasi de cand tot (in)canta publicul. Neavand o voce remarcabila, mizeaza pe imagine.
    Mare si tare de tot stirea!