O boala grea nu ii da pace Deliei Matache! Artista a facut ANUNTUL INFIORATOR. Din pacate, este adevarat…

In cadrul unui interviu acordat pentru Xtra Night Show, Delia Matache a recunoscut care boala care nu ii da pace! Artista a declarat ca este bolnava de … seriale.

Artista sustine ca are nopti in care sta pana tarziu sa vizioneze seriale, motiv pentru care nu se poate trezi dimineata, pentru a face sport, lucru care nu este deloc bun pentru stilul sau de viata.

„Vor fi evenimente toată vara asta, nu doar la mare, în toată țara. În ultima săptămână nu am mai făcut sport pentru că a fost foarte cald, în București, între betoane, e ceva horror.

Trebuie să las serialele, pentru a mă trezi la ora 6, să mă apuc de alergat. Acum mă culc pe la 1 jumate, 2, 2 jumate, 3, depinde de ce mă prinde, ca serial. Sunt înnebunită după filme, la modul bolnăvicios și dacă mă prinde un serial, mă uit la câte un sezon, pe seară. Multe dintre ele…mă lasă cu o mică depresie, nu îmi lasă o energie bună, sunt masochistă. Depresivii pot fi foarte energici. Am emoții când trebuie să țin un copil foarte mic în brațe”, a spus Delia, noteaza Spynews.

Recent, Delia a fost nasa pentru cel de-al doilea copil al surorii sale.