Oana Roman si-a strigat durerea: „Sa afle toata lumea cate a sacrificat Petre Roman pentru Romania, incepand cu familia.”

De Munteanu Daniela
25 decembrie, 2018

Oana Roman si-a strigat durerea de 1 Decembrie: „Sa afle toata lumea cate a sacrificat Petre Roman pentru Romania, incepand cu familia.”

In cadrul unui filmulet aparut pe pagina sa de socializare, Oana Roman a marturisit ca este o persoana care isi iubeste tara, insa de 1 Decemebrie tristetea a invaluit-o, mai ales cand isi aduce aminte de adolescenta sa.

„Nu pot să nu-mi amintesc că am avut o adolescenţă chinuită, tatăl meu dedicându-se în mare parte ţării şi carierei lui politice. Aş vrea ca la un moment dat să se scrie istoria corect şi să afle toată lumea câte a sacrificat Petre Roman pentru România, începând cu familia.

Acum toţi ne înjură, ne blamează şi spun că am furat, dar habar nu au despre ce vorbesc şi care este, de fapt, adevărul. Tata şi-a iubit şi îşi iubeşte enorm ţara, iar eu i-am simţit lui lipsa cum nu vă imaginaţi în perioada în care aveam cea mai mare nevoie de el”, a declarat Oana Roman, pe Instagram, potrivit Libertatea.

Articole similare

Comentarii

  • Mai bine isi vedea de voi si nu mai ocupa scaunul de unde a strigat in gura mare ca ‘industria romanească e un morman de fiare vechi’. Exact ce a trebuit distrugerii acesteia in diferite feluri de furturi!

  • Rusine. Petre ai lasat o doamna pentru craci tineri esti slab ești lipsit de ..

  • Soarta lui Ceausescu să o aveti toți care ati condus România după 1989,la multi ani !!!!!