Oana Zavoranu a dat cartile pe fata: „In showbiz nu exista prietenii, exista numai mancatorie si rivalitate”

De Munteanu Daniela
15 ianuarie, 2019

Oana Zavoranu revine in centrul atentiei! Renumita pentru maniera in care isi exprima punctul de vedere, bruneta a publicat pe pagina sa de socializare un mesaj, in care vorbeste despre presupusele amicitii din lumea mondena, sustinand ca in aceasta lume nu este loc de prietenii, ci doar de rivalitate.

Pe Instagram, Oana Zavoranu a publicat o postare, in care isi spune parerea despre personajele din showbiz, dar si despre legaturile dintre ele.

„Nu e vorba că am ceva cu cineva, deși logic că am și eu simpatiile și antipatiile mele, pe care nu mi le voi ascunde, dar nu sunt legată ombilical de această lume a showbiz-ului, nu am prietenii cu nimeni, pentru că în showbiz nu există prietenii, există numai mâncătorie și rivalitate, dar  ei/ele, se prefac să dea bine la cameră că sunt prietene/prieteni. Eu am amiciții”, este mesajul postat de Oana Zavoranu, pe contul ei de Instagram.

Oana Zavoranu este o persoana foarte controversata in showbizul romanesc, un motiv al celebritatii sale fiind si nenumaratele scandaluri la care a luat parte. In acest moment vedeta formeaza un cuplu cu palestinianul Alex Ashraf, in varsta de 30 de ani. Cei doi si-au unit destinele in iunie 2016.

 

Ultimele stiri

Articole similare

Lasa un comentariu