Oana Zavoranu, MESAJ INCREDIBIL pentru FANI: „Dumnezeu înseamnă evoluție , inteligență, putere și demnitate…”

De Munteanu Daniela
8 octombrie, 2018

Intr-un exces de siceritate, Oana Zavoranu a reusit sa isi ia fanii prin surprindere! Printr-un mesaj aparut pe pagina sa socializare, vedeta le-a transmis urmaritorilor sai ca isi doreste sa se deschida in fata lor, in asa fel incat acestia sa o cunoasca cu adevarat, fara alte masti. 

„ Mă bucură să citesc mesajele voastre pline de dragoste și admirație, și cred că ar fi cazul să comunic mai mult cu voi…nu știu, prin live-uri pe Instagram, pe canalul meu de YouTube,( pe care din păcate nu l-am folosit aproape deloc), pentru că am multe să vă împărtășesc, și să vă învăț… Mă simt enorm de schimbată în bine și asta numai pentru că Dumnezeu mă iubește și a considerat că merit !  Și când spun Dumnezeu, nu înseamnă popi escroci, manipulare, pupat de icoane, stat la cozi la moaște sau alte baliverne…Dumnezeu înseamnă evoluție , inteligență, putere și demnitate…Nu ‘catedrale ale neamului și escrocherie.

Chiar promit că voi păstra altfel legătura cu voi, pentru că vreau să înțelegeți perfect cine este Oana…ca om, personalitate, spirit. Nu e numai glam, diamante, bling bling, fashion și exterior…cred că interiorul și mintea mea mă fac iubită de voi așa cum mă simt Love, Oana ?’ a scris Oana Zavoranu, pe Instagram, potrivit Libertatea. 

Articole similare

Comentarii

  • Atunci, draga Oana, cum e cu porunca a 5-ea, cu Respecta-ti parintii … ?
    De ce nu ti-ai respectat mama ?
    Noi, nu putem uita asta !