Oana Zăvoranu, MESAJ SFÂȘIETOR: „Mamă, am un singur regret. Că nu trăiești, să te iau de braț”

De Maria Mocanu
21 martie, 2018

Oana Zăvoranu, a scris pe o pagină de socializare un mesaj sfâșietor despre mama ei, Mărioara Zăvoranu.

După aproape trei ani de la trecerea în neființă a Marioarei Zăvoranu, vedeta TV este măcinată de dor, iar singurul lucru pe care îl regretă este faptul că părinții ei nu mai sunt în viață.

„Știu că sunt adorată… Știu că sunt invidată… Știu că nu sunt înțeleasă, știu că sunt a naibii de puternică și dură uneori… Știu că sunt norocoasă, știu că sunt frumoasă, știu că sunt deșteaptă, știu că sunt capricioasă și greu de digerat… Știu că sunt dreaptă, știu că sunt afurisită când trebuie, știu că uneori simt că nu aparțin acestei lumi plină de răutate gratuită, minciună și falsitate, știu că par un alien, știu că nu ascult decât de mine… Știu că sunt războinică și luptătoare… Știu că sunt schimbătoare, știu că iubesc puțini oameni cu adevărat… Știu că sunt o alintată… Știu că nu urăsc pe nimeni… Știu că ador animalele, știu că am toane… Știu că sunt proastă de bună uneori… Știu că am mai multe personalități… Știu că sunt excentrică, știu că sunt iute la mânie, știu că nu semăn cu lumea, dar știu că am o menire… Nu am venit degeaba și nu plec ca și când nu aș fi existat vreodată! Și asta e cel mai important!

Să conteze că exiști și să se știe că ai existat și atunci când nu vei mai fii! Mamă, ai greșit, tu ai vrut cimitire, eu am vrut clinici! Te-am iertat și am făcut pace cu tine! Ai avut dreptate în câteva privințe, dar m-a durut… M-a durut cum nu vei știi vreodată, că și după divorț, tot nu ai avut încredere în mine! Dar a trecut… am trecut peste tot. Timpul a demonstrat că puteai să ai! Am un singur regret… Că nu trăiești, să te iau de braț, să te plimb. (…) Vreau să mi te imaginez, cât de mult ți-ar fi plăcut… Și poate că nu mi-ai fi zis ceva frumos, că îți era mereu greu să îmi zici ceva frumos… dar în ochii tăi, vreau să cred că aș fi văzut totul, adică dragostea, admirația, mândria și încrederea pe care mi le doream de la tine atât de mult. Mi-e tare dor de voi doi! Miss you, mom and dad!” a fost mesajul postat de Oana Zăvoranu.

Reamintim că în urmă cu trei ani, Mărioara Zăvoranu, mama Oanei, a încetat din viaţă. Tot în 2015, în august, Oana Zăvoranu a trăit clipe de coşmar când a murit Marty, cel mai iubit animal de companie al său.

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai controversate prezenţe feminine din peisajul monden. Vedeta TV, în vârstă de 44 de ani, s-a făcut remarcată în rolurile pe care le-a jucat în telenovelele româneşti, dar şi ca prezentator. A fost căsătorită cu Pepe, de care s-a despărţit cu mare scandal şi a rămas în atenţia presei prin prisma scandalurilor pentru avere pe care le-a avut cu mama ei, Mărioara Zăvoranu.

Articole similare

Lasa un comentariu