Oana Zavoranu nu a mai rezistat si s-a confesat in fata FANILOR: „Trebuie sa iau o decizie importanta.”

De Munteanu Daniela
25 februarie, 2019

Oana Zavoranu si-a deschis sufletul in fata fanilor si le-a marturisit ca in zilele urmatoare este nevoita sa ia o decizie extrem de importanta, atat pentru ea, cat si pentru familia ei.

„Întotdeauna înainte de începerea unei săptămâni îmi stabilesc niste priorități și cred cu tărie că o să fie așa cum simt eu… și de ceva timp îmi iese, pentru că tot spilul e să știi foarte concret ce vrei sp realizezi săptămâna care vine… minim o dorință sau un obiectiv.. ok? ? Eu mâine am o săptămână importantă în care trebuie să iau o decizie importantă pentru mine, familia mea, viața mea, fanii mei ? Să aveți o săptămână plină de energie si realizări… Să fie totul așa cum vă puneți în gând „, a scris Oana Zavoranu pe Facebook.

Oana Zavoranu este o persoana foarte controversata in showbizul romanesc, un motiv al celebritatii sale fiind si nenumaratele scandaluri la care a luat parte. In acest moment vedeta formeaza un cuplu cu palestinianul Alex Ashraf, in varsta de 30 de ani. Cei doi si-au unit destinele in iunie 2016.

Ultimele stiri

Articole similare

Lasa un comentariu