Oana Zavoranu se dezlantuie: „Vrei ca fraierele plictisite cu bani sau fără să devină și ele diforme și tâmpite ca tine…”

De Munteanu Daniela
6 noiembrie, 2018

Oana Zavoranu revine spectaculos in centrul atentiei! De aceasta data, bruneta s-a dezlantuit si a dat de pamant cu influencerele din lumea mondena, pe care le critica dur. Mesajul vedetei a aparut pe pagina sa de socializare, iar multi internauti i-au dat dreptate.

„Adică ești INFLUENCERA că ai făcut sau faci ce ?
Că ți-ai făcut 1000 de operații estetice pe bartere toate, că ești deformată și vrei ca fraierele plictisite cu bani sau fără să devină și ele diforme și tâmpite ca tine, așa sau ce?
Să le ‘INFLUENȚEZI tu să trăiască într-o prostie și tembelism zilnic, în care ziua este făcută doar pentru a se gletui cu cinci straturi de fond de ten, blush, iluminator, gene false peste gene false, pudră, stabilizator de pudră, ca să ce?
Și ce le înveți să facă cu față așa, după șase ore de boială?

Idealul lor în viață, le zici tu, e găsirea unui fraier cu bani, să ajungă seară de seară bete moarte și drogate, pe unde sunt cerințe și să le mai ia trei ore să-și dea jos tencuiala stratificată de pe moaca buhăită?
Sau cum vezi să le INFLUENȚEZI tu pe amețitele astea, mă INFLUENCERO ?
Care este INFLUENȚA și scopul tău în viața ta și în viața acestor oi behăite, în afară de una DISTRUCTIVĂ, NESĂNĂTOASĂ ȘI NECONFORMĂ CU REALITATEA, care mutilează personalități și caractere?’ a scris Oana Zavoranu, pe Instagram.

Articole similare

Lasa un comentariu