S-a trezit si Monica Gabor! E cea mai mandra mamica din lume, dupa ce a vazut-o pe Irinuca pe podium

De Sandra
5 decembrie, 2016

irina_columbeanu_0

Irinia Columbeanu a facut parte din arsenalul de fotomodele care au prezentat moda, in weekend, la Bucharest Fashion Week. Tatal ei, Irinel Columbeanu, a sustinut-o pe micuta din public si a filmat-o la fiecare pas. Cu multa mandrie in suflet, Iri a postat clipul pe Youtube, facand deliciul multor mamici si starnind valuri de admiratie. „Esti un tata extraordinar!”, i-au scris doamnele lui Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu participa la prezentarea unei noi colectii de moda, semnata de Liza Panait si creata special pentru spectacolul organizat de Teatrul National de Opereta, "Fashion Musical Show", in Bucuresti, luni, 16 noiembrie 2009. EMIL BADEA / MEDIAFAX FOTO

Irinel Columbeanu –  EMIL BADEA / MEDIAFAX FOTO

La jumatate de zi dupa ce a facut public filmuletul, mama fetei a preluat si ea filmarea pe contul ei de socializare, scriind ca e cea mai mandra mamica din lume.  Intarzierea se datoreaza fusului orar foarte diferit intre SUA si Romania, iar Moni a reusit sa-l vizioneze abia la dupa miezul noptii – ora Romaniei, adica atunci cand s-a trezit.

moni

Pana in prezent, Moni nu a participat niciodata la o prezentare de moda de-a fiicei sale, in varsta de aproape 10 ani.

Irinel Columbeanu a scris in dreptul clipului „Irina creste si invata”, iar cei care au asistat la spectacol spun ca frumoasa copila are un viitor asigurat in modelin, deoarece inaltimea si gratia nativa o scot in evidenta.

 

 

Articole similare

Ultimele stiri

Lasa un comentariu