Scandal monstru la Realitatea TV! Oreste, mesaj șocant: „Astăzi, cu un minut înainte să intru în platoul Jocuri de putere, am fost…”

De Maria Mocanu
21 noiembrie, 2018

Scandal monstru la Realitatea TV! Oreste, mesaj șocant: „Astăzi, cu un minut înainte să intru în platoul Jocuri de putere, am fost…”

În urmă cu puțin timp, jurnalistul Oreste Teodorescu, unul dintre oamenii care au lucrat cu Mircea Badea, în cadrul emisiunilor Noaptea Tarziu și Mircea vs Oreste Show, a avut o reacție dură, pe Facebook, după ce a aflat că a fost interzis de Cosmin Gușă, patronul postului Realitatea TV, să nu mai apară în emisiunile televizate în perioada următoare.

„Astăzi, cu un minut înainte sa intru in platoul Jocuri de putere, am fost interzis la Realitatea…După cinci ani de combat împotriva Ciumei Roşii, pentru ca nu am marşat la ideea partidului Realitatatea, şi pentru ca politicul nu mai are nici o legătura cu jurnaliştii independenţi, cu părere de rău pentru publicul celei mai bune emisiuni din România, cu regretul ca îl las singur pe Rares, între lupi, fără sa îmi doresc asta, va spun la revedere! Sper sa ne reintalnim televizat cât mai curând! Rămân acelaşi soldat unei cauze drepte pentru ţara mea! Nu pot fi complicele nici unei maşinaţiuni…”, scrie Oreste pe Facebook.

El a mai menționat, spunând că că: „Cel mai şocat a fost prietenul meu for ever, Rares, care a primit vestea odată cu mine… Oare cât s-a încasat pentru excluderea Oanei Stanciulescu şi a mea de la Realitatea? Sper măcar sa fi meritat!!! Din păcate, sunt convins ca adevarata ţinta este Rares şi incăpăţânarea lui de a rămâne o insula de antibolşevism şi dragoste de o Românie frumoasa…”

Articole similare

Comentarii

  • Mersi afară Rareș, Oreste si toate jigodiile de la realitatea tv
    Sunteti niste TRĂDĂTORI de țară