Serghei Mizil, atac dur la adresa Monicăi Tatoiu

De Liliana Cojan
21 ianuarie, 2016

Criticile Monicăi Tatoiu aduse la adresa Valentinei Pelinel și a lui Cristi Borcea l-au enervat la culme pe Serghei Mizil.

Momente tensionate în cadrul emisiunii “Agentul VIP”, de la Antena Stars. Monica Tatoiu, femeie de afaceri,  a criticat-o dur pe Valentina Pelinel, dar şi pe Cristi Borcea. Aceste comentariile l-au enervat la culme pe Serghei Mizil, care a sărit la gâtul acesteia în cadrul emisiunii, anunţă libertatea.ro.

 “Eu nu înțeleg de ce această femeie, dacă e femeie, ce caută ea de se bagă în viețile tuturor. Din punctul meu de vedere, ea nu este un etalon. Are trei căsătorii. Ea de ce s-a căsătorit de trei ori și nu a rămas la primul bărbat? Care este problema ei? În primul rând, este o nesimțire să te iei de o persoană care este căzută. la pârnaie, chit că o duce bine, nu ești în largul tău ca să-i dai răspuns acestei femei care se bagă ea peste tot unde nu-i fierbe oala. Ea știe absolut tot. Știe când vine uraganul…

Omul (n.r. Crsiti Borcea) și-a asumat. Din 2010, în relație cu Pelinel. de șase ani. Nu este o chestie care s-a întâmplat acuma. Pelinel a avut bunul simț să nu spună viața grea pe care a avut-o cu Boureanu. Dacă e așa bun Boureanu, i-al tu… Să văd ce o să iasă din Boureanu și Tatoiu – un kil de brânză telemea… Eu nu știu ce caută Tatoiu în toate emisiunile… Dacă o văd noaptea pe stradă și mă întreabă cât e ceasul i-l dau și o rup la fugă…”, a declarat Serghei Mizil.

“Ce legătură are cartea cu copiii și cu familia. Acuma, dacă am opt clase nu mai pot să fac copii că vrea Tatoiu să fiu profesor doctor universitar?”, a mai adăugat Serghei.
Monica_Tatoiu

Articole similare

Comentarii

  • Betivule, beizadea ratata, nu mai croncani ca stramosii tai! Ai dus trai pe vatrai in timpul comunismului, golane! Ai bun simt, spala-te ca putzi si umbla decent imbracat si barbiereste-te ca taica-tu politrucul nu umbla asa.